I dette forløb er ernæring og måltidshyppighed i fokus i forhold til at optimere balancen i organismens 3 styringssystemer = hormon- immun- og nervesystem.
Den mad, vi spiser, har til formål at tilføre vore billioner af celler optimal næring, så energiniveau og livskvalitet kommer i spil på bedste vis.
Hvis helbreddet er udfordret, kan en optimalt sammensat kost være med til at genskabe balance i organismens 3 styringssystemer og derved fremme tilgangen til de selvhelbredende og selvregulerende ressourcer, vi alle har i os.
Nyere forskning peger på, at kronisk inflammation er grunden til langt de fleste livsstilssygdomme, autoimmune lidelser, kroniske smertetilstande samt overvægt -
Ved at optimere/genskabe balance i de hormoner, der primært sørger for et stabilt blodsukkerniveau, sættes gang i flere sundhedsfremmende processer. Bl.a. dæmpes inflammation ret effektivt og organismen frigøres for ophobet væske, så nerver og blodkar får bedre pladsforhold = smertelindring, bedre blodsukkerstabilitet, optimeret blodgennemstrømning og cellestofskifte, bedre balance i tarmfloraen, adgang til fedtforbrænding, mere stabilt energiniveau, optimeret næringsoptagelse og -udnyttelse, forbedret søvnmønster og -kvalitet samt øget mental udholdenhed og robusthed.
Simple åndedrætsøvelser indgår i dette forløb - som et vigtigt supplement
Tor | 11.02.2021 | 12:30-14:10 |
Tor | 18.02.2021 | 12:30-14:10 |
Tor | 25.02.2021 | 12:30-14:10 |
Tor | 04.03.2021 | 12:30-14:10 |
Tor | 11.03.2021 | 12:30-14:10 |
Tor | 18.03.2021 | 12:30-14:10 |
Ledige pladser
Kursusnummer
21-177
Første mødegang
Tor 11.02.2021 12:30-14:10
Sidste mødegang
Tor 18.03.2021 12:30-14:10
Underviser
Thea Lisbeth Lindberg Brinkmann
Mail: lisbeththea@gmail.com
Undervisningssted
Rugårdsvej
Rugårdsvej 40
5000 Odense C
Lokale
Stuen Rugårdsvej
Pris
500,- | Almen |
450,- | Pensionister |
LevVel
Rugårdsvej 40
5000 Odense C
Skoleleder: Thea Lisbeth Lindberg Brinkmann
Telefon: 4037 1845
Mail: lisbeththea@gmail.com
CVR: 23740399