Energi- og Velværeoptimering
I dette forløb er ernæring og måltidshyppighed i fokus i forhold til at optimere balancen i organismens 3 styringssystemer = hormon- immun- og nervesystem.
Den mad, vi spiser, har til formål at tilføre vore billioner af celler optimal næring, så energiniveau og livskvalitet kommer i spil på bedste vis.
Hvis helbreddet er udfordret, kan en optimalt sammensat kost være med til at genskabe balance i organismens 3 styringssystemer og derved fremme tilgangen til de selvhelbredende og selvregulerende ressourcer, vi alle har i os.
Nyere forskning peger på, at kronisk inflammation er grunden til langt de fleste livsstilssygdomme, autoimmune lidelser, kroniske smertetilstande samt overvægt -
Ved at optimere/genskabe balance i de hormoner, der primært sørger for et stabilt blodsukkerniveau, sættes gang i flere sundhedsfremmende processer. Bl.a. dæmpes inflammation ret effektivt og organismen frigøres for ophobet væske, så nerver og blodkar får bedre pladsforhold = smertelindring, bedre blodsukkerstabilitet, optimeret blodgennemstrømning og cellestofskifte, bedre balance i tarmfloraen, adgang til fedtforbrænding, mere stabilt energiniveau, optimeret næringsoptagelse og -udnyttelse, forbedret søvnmønster og -kvalitet samt øget mental udholdenhed og robusthed.
Simple åndedrætsøvelser indgår i dette forløb - som et vigtigt supplement.
Ons | 09.09.2020 | 12:00-13:40 |
Ons | 16.09.2020 | 12:00-13:40 |
Ons | 23.09.2020 | 12:00-13:40 |
Ons | 30.09.2020 | 12:00-13:40 |
Ons | 07.10.2020 | 12:00-13:40 |
Ons | 14.10.2020 | 12:00-13:40 |
Afsluttet
Kursusnummer
20-277
Første mødegang
Ons 09.09.2020 12:00-13:40
Sidste mødegang
Ons 14.10.2020 12:00-13:40
Underviser
Thea Lisbeth Lindberg Brinkmann
Mail: lisbeththea@gmail.com
Undervisningssted
Rugårdsvej
Rugårdsvej 40
5000 Odense C
Lokale
Stuen Rugårdsvej
Pris
500,- | Almen |
475,- | Pensionister |
LevVel
Rugårdsvej 40
5000 Odense C
Skoleleder: Thea Lisbeth Lindberg Brinkmann
Telefon: 4037 1845
Mail: lisbeththea@gmail.com
CVR: 23740399